Kategoriat
Viihde-elektroniikka

Polar julkisti uuden A370-fitnessmittarin

Polar on julkistanut uuden A370 -fitnessmittarin 24/7 rannesykkeenmittauksella sekä edistyksellisellä Sleep Plus -unianalyysillä.

Yhdistämällä päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja Sleep Plus -unianalyysin, Polar A370 tarjoaa kuvan käyttäjän aktiivisuudesta, levosta ja palautumisesta. Mittaria voidaan käyttää yhdessä puhelimen GPS:n kanssa, jolloin harjoituksesta saadaan tarkemmat matka-, nopeus- ja reittitiedot.

Vedenkestävä Polar A370 sisältää värikosketusnäytön sekä värisevät älykkäät ilmoitukset. Fitnessmittaria voi muokata omaan tyyliin sopivaksi värikkäiden vaihtorannekkeiden avulla.

Polar A370 on nyt tilattavissa ennakkoon Polarin verkkokaupasta ja sen toimitukset aloitetaan kesäkuun alkupuolella. Vaihdettavat rannekkeet on saatavilla mustana, valkoisena, rubiinin punaisena, petrolin sinisenä, tummansinisenä sekä oranssina. A370:n suositushinta on 199,00 euroa ja vaihtorannekkeiden hinta on 24,90 euroa.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

TomTomilta uusi kello aktiiviselle golfarille

TomTom tuo markkinoille Golfer2 SE -golfkellon edullisempaan hintaluokkaan. Golfer 2 SE sisältää golfaajalle tärkeät digitaaliset apuvälineet, kuten etäisyystiedot esteisiin ja viheriölle, automaattisen lyöntiseurannan ja pelianalytiikan. Golfkellon ranneke on saatavilla harmaa-oranssina ja musta-vihreänä.

TomTom päivitti myös kuningastuotteensa, Golfer 2 -kellon. Mukana on nyt aktiivisuuden mittaus eli päivittäisen aktiivisuuden, askelien ja poltettujen kalorien seuranta. Myös nykyiset Golfer 2 -kellon omistajat saavat aktiivisuuden seurannan käyttöönsä päivittämällä kellon uusimpaan versioon. Tämän kellon ranneke on saatavilla tummansinisenä, vaaleanharmaana ja mustana.

Uusi TomTom Golfer 2 ja Golfer 2 SE ovat heti saatavilla erikoiskaupoissa ja TomTomin verkkokaupassa. Suositushinta Golfer 2 -golfkellolle on 249,95 euroa ja Golfer 2 SE:lle 199,95 euroa.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

Logitech julkaisi uuden verkkokameran 4K-tarkkuudella

Oheislaitevalmistaja Logitech on esitellyt Logitech BRIO -verkkokameran, joka kykenee 4K- ja HDR-videotallennukseen. Logitech BRIO tarjoaa lisäksi viisinkertaisen digitaalisen zoomauksen ja monipuoliset valaistussäädöt. Kamera tukee myös Windows Hello -kirjautumista ja muita infrapunapohjaisia kasvontunnistussovelluksia.

Logitech BRIO tallentaa ja suoratoistaa videota sekä näyttää videokuvaa videoneuvottelujen aikana. Kameran näkökentän voi määritellä 65, 78 tai 90 asteeseen.

Logitech BRIO toimii kaikkien suosittujen yrityssovellusten kanssa. Näitä ovat muun muassa Skype for Business ja Cisco-yhteensopivat sovellukset sekä Logitechin videokumppanit, kuten BlueJeans, BroadSoft, Vidyo ja Zoom.

Logitech BRIO tulee myyntiin helmikuussa 269 euron suositushintaan.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

LG:n tuleva älykello vuotokuvissa

Teknologiajätti Googlen odotetaan esittelvän uusi Android Wear 2.0 helmikuun 9. päivä, jolloin myös kaksi uutta älykelloa esitellään maailmalle – LG Watch Sport ja Watch Style.

Tunnettu uutuustuotteista ennakotietoa tarjoava Evan Blass on Twitter-tilillään julkaissut uusia kuvia, joista molemmat saapuvat esiasennettuna Android Wear 2.0:lla.

Vuotokuvissa esiintyvän älykellon koko on 10,8 millimetriä ja sisältää 1,2 OLED-näytön 360×360 pikselin resoluutiolla

Vaihdettavalla hihnalla varustettu LG Watch Sport on malleista suurempi 1,38 tuumaisella OLED-näytöllään 480×480 pikselin resoluutiolla. Se sisältää kaksi fyysistä painiketta ja on fyysiseltä kooltaan noin 14,2 millimetriä.

Molemmat älykellot sisältävät Wi-Fi -ja Bluetooth -liitettävyydet, mutta Watch Sport sisältää lisäksi LTE-liitettävyyden, GPS -ja NFC -liitettävyydet, Android Pay -tuen. Molemmat älykellot ovat lisäksi IP68 -ja IP67 -sertifioituja.

Watch Sport sisältää 768 megatavua käyttömuistia, neljä gigatavua sisäistä tallennuskapasiteettia ja 430 mAh akun. Watch Style puolestaan sisältää 512 megatavua käyttömuistia, saman tallennuskapasiteetin sekä pienemmän 240 mAh akun. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

Android Wear 2.0 julkaistaan ensi kuussa

Teknologiajätti Googlen seuraavan sukupolven Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmäversio tullaan julkaisemaan kuluvan vuoden helmikuussa eli jo muutaman viikon kuluessa. Tarkka päivämäärä ei vielä ole tiedossa, mutta yhtiö on jo aloittanut kehittäjille tuleva julkaisun tiedottamisen, jotta ne ehtivät valmistella sovelluksensa.

Viime vuoden syyskuussa Google alunperin ilmoitti viivästyttävänsä seuraavan sukupolven Android Wear -käyttöjärjestelmäversionsa julkaisua vuodelle 2017 kehitystyössä ilmenneiden ongelmien korjaamiseksi.

Uuden käyttöjärjestelmäversion lisäksi yhtiön on jo pitkään huhuttu työskentelevän kahden uuden älykellon parissa vielä toistaiseksi julkaisemattoman laitteistokumppanin kanssa. uutuuksia ei tiedon mukaan tulla julkaisemaan Googlen Pixel-brändin alla. Sen sijaan ne julkaistaisiin laitteistokumppanin nimellä varustettuna. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Android Police.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

LG esitteli huippuohuen W7-OLED-television

Elektroniikkavalmistaja LG on esitellyt toistaiseksi ohuimman televisionsa LG OLED W7-mallin, josta on saatavilla 65 ja 77 tuuman versiot. W7 on niin ohut, että se kiinnitetään seinään magneeteilla ruuvien ollessa liian paksuja.

Kaikki muu tuotteen elektroniikka on asennettu erilliseen alustalaitteeseen, joka on yhdistetty kuvapaneeliin ohuella ja huomaamattomalla kaapelilla. 65-tuumainen malli painaa 1,9 kilogrammaa.

Yhteydet muihin laitteisiin muodostetaan alustalaitteen kautta. Alustassa on lisäksi ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja Dolby Atmos -teknologia.

65-tuumaisen mallin OLED-paneeli on vain 2,57 millimetriä paksu, joten television ja seinän väliin ei jää rakoa.

Lisäksi niissä on Dolby Vision -kuvateknologia ja Dolby Atmos -äänentoisto, molempia HDR-formaatteja tukeva Active HDR -ominaisuus sekä valmius tukea Advanced HDR by Technicolor -teknologiaa. HDR (High Dynamic Range) lisää yksityiskohtien runsautta ruudun tummilla ja kirkkailla alueilla.

Uuden OLED-sukupolven paneelit ovat yhtiön mukaan lisäksi 25 prosenttia kirkkaampia. Myös pelaajat on otettu huomioon, sillä OLED-televisiot on optimoitu pelaamista varten ja niiden vasteaika on vain 21 millisekuntia.

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan yhtiön mukaan lähempänä lanseerausajankohtaa.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

LG esitteli uudet PJ-sarjan leijuvat Bluetooth-kaiuttimet

PJ-sarjaan kuuluu neljä samalle perusmallille rakentuvaa kaiutinta, johon mallista riippuen on lisätty muita ominaisuuksia, kuten radio tai subwoofer. Kaikki mallit toistavat Bluetooth-yhteydellä musiikkia esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista.

Kaiuttimien akku kestää maksimissaan jopa 10 tuntia. Yhden kaiutinmallin alustassa on sisäänrakennettu FM-viritin, jota käyttäjä voi ohjata valintanäppäimistöllä. Kaiuttimen alustassa on näyttö, jossa näkyvät käytössä olevat asetukset, sekä sisäänrakennettu antenni.

Lisäksi LG esittelee kaiuttimen, jossa on FM-virittimen lisäksi DAB-viritin, josta on hyötyä erityisesti digitaalisten radiolähetysten alueilla.

Turbiineista inspiraationsa saanut kaksitieperiaatteella toteutettu passiivinen kaiutin on valmistettu alumiinista. Lisäksi kaiuttimet ovat vedenkestäviä, ja niille on myönnetty IPX7-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että niitä voi pitää metrin syvyisessä vedessä jopa 30 minuutin ajan.

Sarjan suurin malli on PJ9, jonka alustaosa toimii sekä subwooferina että langattomana latausasemana. Kaiutinosa on alustan päällä ja se leijuu ilmassa toisiaan hylkivien magneettien avulla.

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnasta kerrotaan yhtiön mukaan lähempänä lanseerausajankohtaa.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

Googlen uudet älykellot julki ensi vuoden alussa

Maailman teknologiablogit ovat jo jonkin aikaa huhunneet teknologiajätti Googlen työskentelevän kahden uuden älykellon parissa. Nyt, laitteista on ilmestynyt kuvia julkisuuteen.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on ehtinyt kertoa, että Googlen tulevat älykellot saatettaisiin julkaista ensi vuoden alussa. Swordfish -ja Angelfish -koodinimillä varustetuista älykelloista ensin mainittu sisältää tiedon mukaan yhden painikkeen, vaihdettavilla rannekkeilla ja tulee saataville hopean, titaanin ja ruusukultaisen värisinä versioina.

Raporttien mukaan Angelfish on paksuudeltaan 14 millimetriä ja halkaisijaltaan 43,2 millimetriä sekä sisältää GPS:n, LTE-mobiiliyhteyden ja seuraa sydämensykettä. Swordfish puolestaan olisi halkaisijaltaan pienempi – 42 millimetriä sekä 10,6 millimetrin paksuinen.

Molempien älykellojen odotetaan olevan ensimmäiset Googlen uudella Android Wear -käyttöjärjestelmäversiolla varustetut markkinoille tuodut laitteet. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti SoftPedia.

Kategoriat
Bisnes Viihde-elektroniikka

Samsung uskoo vahvasti Gear S3 -älykellonsa markkinamenestykseen

Elektroniikkajätti Samsung esitteli uuden Gear S3 -älykellonsa maailmalle hiljattain pidetyssä IFA-tapahtumassa, mutta toistaiseksi sitä ei ole vielä myynnissä nähty. Tämä tulee kuitenkin muuttumaan piakkoin, sillä yhtiön uutuus tulee saataville seuraavan uukauden sisään.

Gear S3 -älykello tulee nimittäin saataville kuluvan kuukauden lopulla. Maailmalta kantautuvien huhujen mukaan Samsung olisi hyvinkin luottavainen uuden älykellonsa markkinamenestyksen suhteen.

Samsung onkin tiettävästi nostanut älykellonsa myyntiennustetta 60 prosentilla viime vuoden älykello -ja aktiivisuurannekemyyntiinsä verrattuna. Tämä tarkoittaa, sitä että yhtiö odottaa myyvänsä kaikkiaan viisi miljoonaa Gear S3 -älykelloa. Aikavälistä ei kuitenkaan ole tietoa. Vertailun vuoksi todettakoon, että viime vuonna Samsung myi kaikkiaan 3,1 miljoonaa puettavaa laitetta.

Gear S3 -älykellosta tulee myyntiin kaksi eri versiota – Classic ja Frontier, jälkimmäinen sisältää sisänrakennetun 4G LTE -tuen. Aiheesta uutisoi muuun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.

Kategoriat
Viihde-elektroniikka

DJI Mavic Pro -nelikopteri 27 minuutin enimmäislentoajalla

DJI Mavic Pro on 27 minuutin enimmäislentoajalla varustettu nelikopteri, joka on suunniteltu otettavaksi mukaan kaikkialle. Kokoontaitettava rakenne tekee kopterista vain vesipullon kokoisen (8,3 x 8,3 x 19,8 cm).

DJI Mavic Pro sisältää viisi kuvasensoria ja ultraäänisensorit. Niiden avulla kopteri kykenee havainnoimaan ympäristöään ja väistämään esteitä automaattisesti. Sen huippunopeus kilpalentotilassa on yhtiön mukaan jopa 65 kilometriä tunnissa.

Kopterin toimintoja voi ohjata omalla ohjaimella yhdessä älypuhelimen kanssa tai pelkällä älypuhelimella. DJI Mavic Pro voi seurata kohdetta takaapäin tai lentää kohteen edellä. Se voi myös lentää kohteen vieressä tai kiertää kohdetta ympäri. Kohteen voi lisäksi lukita kameran ruutuun kopterin lentäessä eri suuntiin. Älypuhelimen videokuvaa koskettamalla voi kopterin ohjata haluttuun kohteeseen.

Kopteri kykenee myös ottamaan kohteesta kuvan itsenäisesti käsimerkkien ohjaamana

DJI Mavic Pro tulee saataville lokakuun puolivälissä 1 199 euron suositushintaan. Lisäksi marraskuussa tulee myyntiin DJI Mavic Pro Fly More Combo 1 499 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kopterin lisäksi kaksi lisäakkua, vararoottorit, lataustelineen, autolaturin ja olkalaukun.