Kategoriat
Elokuvat

Alien: Covenant -tieteiselokuvan tiimoilta julkaistu uusi traileri

Alien: Covenant -tieteiselokuvan tiimoilta on julkaistu uusi trailerivideo, joka esittelee meille taistelutahtoisen Danielsin. Katherine Waterstonin esittämä Daniels lyö hynttyyt yhteen avaruusaluksen tekoälynä toimivan Äidin kanssa, kun vastassa on tuntematon muukalaisuhka.

Kun kyse on henkiinjäämisestä ja selviytymiskamppailusta, on selvää, että kaikki tarvittavat keinot käytetään. Daniels ei luovuta helpolla, sillä hänellä on taistelijan tahto.

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan Alien: Covenant -elokuvassa, joka on uusi luku Alien-sarjassa. Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

 Alien: Covenant -elokuvan on ohjannut Ridley Scott. Päärooleissa nähdään Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England ja Benjamin Rigby. Elokuva saa ensi-iltansa 17. toukokuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan. Elokuvan ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.

Kategoriat
Elokuvat Televisio

Viaplayn käyttö kasvussa

Taloustutkimuksen maksu-tv:n käyttöä koskevan tutkimuksen mukaan nykyään on enemmän ihmisiä, jotka striimaavat maksettua sisältöä kuin katsovat sitä perinteisiltä maksu-tv-kanavilta.

Tutkimuksen mukaan elokuvat ovat suosituin tv-genre ja suurin osa suomalaisista (53 prosenttia), onkin kiinnostuneita elokuvien katselusta. Viaplay tarjoaa uusimmat elokuvat heti teatteriensi-illan jälkeen.

Vuosittaisesta kasvusta kertoo yhtiön tiedotteen mukaan aloitettujen striimausten määrä, mikä oli lisääntynyt vuodessa 114 prosentilla viime vuoden kolmannesta neljänneksestä lähtien.

Viaplayta käytetään eniten Android-laitteella ja tietokoneella. Suomessa Android-päätteellä käyttö on 119 prosenttia suositumpi kuin keskimäärin muissa Pohjoismaissa.

Kategoriat
Elokuvat

The Angry Birds Movie on katsotuin elokuva 37 maassa – tuottanut jo jopa kymmeniä miljoonia

Viikonloppuna 74 maassa ensi-iltaan tullut Suomalaisen Rovio -peliyhtiön ja Sonyn animaatiostudion tuottama The Angry Birds Movie on noussut 37 maassa katsotuimmaksi elokuvaksi. Suomen lisäksi se on Venäjällä, Britanniassa, Saksassa, Meksikossa ja Brasiliassa suosituimmillaan.

Yhtiö budjetoi elokuvaan 65 miljoonaa euroa. Variety -verkkosivuston artikkelissa kerrotaan elokuvan tuottaneen 43 miljoonaa dollaria, eli jo noin 38 miljoonaa euroa. Ensi-illat Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa ovat vasta ensi viikonloppuna.

null

The Angry Birds Movie on pärjännyt avauksessaan melko hyvin ja elokuva kiisi esimerkiksi vuonna 2014 ilmestyneen Lego -elokuvan ohi 20 prosenttia paremmalla avausviikonlopputuotolla.

Kategoriat
Elokuvat

Assassin's Creed -elokuvasta ensimmäinen traileri katsottavissa

Videopelien elokuvat ovat tunnettuja niiden kauan kestävästä työstämisestä, mutta sentään jotkin pääsevät valkokankaalle asti.

Assassin’s Creed -elokuvasta on julkaistu tänään ensimmäinen traileri, joka on saanut myönteistä palautetta mediassa. Arvioltaan 125 miljoonan dollarin budjetin elokuva lupaa seikkailuja kahdelle aikakaudelle.

Toisin sanoen elokuva sijoittuu menneisyyteen ja nykyhetkeen. Luvassa aikamatkustusta, salamurhaajia, salaseuroja sekä huimia stuntteja.

null

Elokuvan päänäyttelijänä on X-Men -elokuvasta tuttu elokuvatähti Michael Fassbender sekä Marion Cotillard ja Jeremy Irons. Ohjaajana on toiminut Justin Kurzel sekä käsikirjoittajina Bill Collage ja Adam Cooper.

Assassin’s Creed ilmestyy elokuvateattereihin 21. joulukuuta, mutta vielä ei tiedetä milloin se saa ensi-iltansa Suomessa.

Kategoriat
Elokuvat Televisio

Netflix näkyy nyt koko maailmassa

Internet-televisiopalvelu Netflix on tästä päivästä lähtien saatavilla yli 190 maassa. Tämän myötä Netflixiä voi nyt katsella yli 130 uudessa Netflix-maassa. Netflixin perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings julkisti uutisen puheenvuorossaan Las Vegasin CES 2016 -messuilla tänään.

Vuoden 2016 aikana Netflix aikoo julkaista hteensä 31 alkuperäissisältöä. Mukaan mahtuu uusia sarjoja ja aikaisemmin julkaistujen sarjojen uusia kausia, elokuvia, dokumentteja, stand up -spesiaaleja ja 30 uutta lastensisältöä.

Netflix ei ole vielä kuitenkaan saatavilla Kiinassa, jossa toimiminen on vielä suunnitteluvaiheessa. Lisäksi Netflix ei tiedon mukaan tule toistaiseksi näkymään Krimillä, Pohjois-Koreassa tai Syyriassa Yhdysvaltojen hallituksen asettamien talouspakotteiden takia.

Kategoriat
Elokuvat

Netflix: Marvelin Jessica Jones sai julkaisupäivämäärän

Netflixin ja Marvelin odotettu alkuperäissarja Jessica Jones julkaistaan Netflixissä 20. marraskuuta.

Sarja on kurkistus yhden tämän vuosikymmenen suosituimman Marvel-hahmon, Jessica Jonesin, elämään traagisesti päättyneen supersankariuran jälkeen. Jones toimii etsivänä New Yorkissa ja yrittää samalla saada asiansa järjestykseen.

Krysten Ritterin (Jessica Jones) rinnalla sarjassa nähdään David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage) ja Rachael Taylor (Trish Walker). Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös muun muassa Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Erin Moriarty ja Wil Traval.

Jessica Jones on osa Marvel-sarjojen joukkoa, jotka julkaistaan yksinoikeudella Netflixissä. Keväällä julkaistun Marvelin Daredevilin lisäksi tulossa on vielä Marvelin Luke Cage ja Iron Fist. Sankarien omien sarjojen jälkeen he kokoavat uudelleen voimansa Marvelin The Defenders -sarjaa varten.

Jessica Jonesin on tuottanut Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) ja Liz Friedman (Elementary) yhdessä Jeph Loebin (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Lost, Marvel’s Daredevil) kanssa.

Kaikki 13, tunnin mittaista, jaksoa ovat katsottavissa vain Neflixissä 20. marraskuuta klo 10.01.

Kategoriat
Elokuvat

Netflixin Keith Richards -alkuperäisdokumentista julkaistu traileri

Netflixin alkuperäisdokumenttiin, Keith Richards: Under the Influence, on nyt julkaistu traileri. Dokumentti on katsottavissa vain Netflixissä 18. syyskuuta alkaen.

Keith Richards: Under the Influence on kuvaus rocklegenda Keith Richardsin urasta ja musiikista. Dokumentin on ohjannut Oscar-voittaja Morgan Neville (20 Feet from Stardom, Best of Enemies) ja tuottanut Nevillen lisäksi Justin Wilkes (What Happened, Miss Simone?, Under African Skies) ja Jane Rose (Crossfire Hurricane, Shine A Light).

Dokumentissa sukelletaan Richardsin musiikillisten vaikutteiden alkulähteille ja etsitään tämän juuria lauluntekijänä, kitaristina ja esiintyjänä Richardsin valmistellessa uutta sooloalbumiaan 23 vuoden tauon jälkeen. Dokumentti kokoaa yhteen harvinaista arkistomateriaalia, haastatteluja sekä musiikkia Richardin vuosikymmeniä kestäneen uran varrelta.

Dokumentissa vieraillaan Richardsin ja Rolling Stonesin musiikkia inspiroineissa kaupungeissa Chicagosta New Yorkiin sekä tavataan Richardsin kanssa yhteistyötä tehneitä muusikoita ja ystäviä.

Kategoriat
Elokuvat

Netflix julkaisi Beasts of No Nationin uuden trailerin

Netflixin ensimmäinen alkuperäiselokuva Beasts of No Nation julkaistaan Netflixissä 16. lokakuuta. Netflix julkaisi juuri uuden trailerin ylistetystä elokuvastaan.

Emmy-voittaja Cary Fukunagan (True Detective, Sin Nombre) käsikirjoittamaa ja ohjaamaa elokuvaa tähdittää Golden Globe -voittaja Idris Elba (Luther, Mandela: Long Walk to Freedom). Beasts of No Nation perustuu nigerialaisen kirjailijan Uzodinma Iwealan teokseen.

Elokuva herättää henkiin tarinan Agu-nimisestä lapsisotilaasta, joka riistetiin perheeltään taistelemaan afrikkalaiseen sisällisotaan. Uusi näyttelijälupaus Abraham Attah antaa lapsisotilas Agulle kasvot. Elba puolestaan nähdään sotapäällikkönä, joka opastaa pojan sotimisen maailmaan.

Kategoriat
Elokuvat

Star Wreck saa jatkoa!

Yksi kaikkien aikojen katsotuimmista suomalaiselokuvista, Star Wreck: In the Pirkinning (2005), täyttää tänään 10 vuotta. Elokuvan jatko-osa on parhaillaan työn alla ja vanhan elokuvan HD-aikakauteen remasteroitu versio on määrä julkaista vielä tämän vuoden kuluessa – luonnollisesti ilmaiseksi netissä kuten alkuperäinen.

Uusi Star Wreck sijoittuu tulevaisuuden Neuvostoliittoon, jossa ydinvoimaa käytetään niin ruohonleikkureissa kuin satojen metrien kokoisissa viljapuimureissa. Ensimmäiseksi on luvassa lyhytelokuva, joka johdattaa katsojat uuteen maailmaan. Torssonen ja Lehtiniemi suunnittelevat jo myös pitkää elokuvaa.

Uuden Star Wreckin edistymistä voi seurata uusituilta kotisivuilta www.starwreck.com.