Sharpin uusin korkearesoluutioinen Windows-tabletti on Ultrabook ilman näppäimistöä


0

Engadget-sivusto kertoo, että Sharpin RW-16G -tabletti muistuttaa kannettavaa tietokonetta sillä erolla, että vain näppäimistö puuttuu. Tämä tabletti on suunniteltu yrityskäyttöön. Mukana tulee stylus-kynä auttamaan graafikoita ja näytönjakamistoiminnot auttavat esitelmien pitämisessä.

Tabletin akunkesto on huimat yhdeksän tuntia ja se sisältää sporttisen Core-i5 -prosessorin, Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän, Retina-esquen 3 200 x 1 800 15.6″ näytön. Siinä on 4 GB RAM ja 128 GB SSD.\n\nTabletin hinnasta ei ole vielä tietoa ja ikävä kyllä vaikuttaa siltä, että laite on suunnattu vain Japanin markkinoille.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.