GTA Online juhlii ystävänpäivää erityisellä päivityksellä


0

Polygon-sivuston saamien tietojen mukaan Grand Theft Auto Online -pelin pelaajat pääsevät ystävänpäivän kunniaksi nauttimaan ilmaisesta rajoitetun ajan päivityksestä. Valentine’s Day Massacre Special -niminen päivitys ilmestyy nyt perjantaina.

Päivitykseen sisältyy kymmenen uutta tehtävää, uusia kulkuneuvoja, 1920-luvun teemaan sopivia vaatteita ja hiustyylejä sekä konekivääri.

Gusenberg Sweeper -niminen konekivääri tulee olemaan saatavilla kaikissa Ammu-Nation-kaupoissa GTA Onlinessa. GTA 5:n tarinatilassa ase ilmestyy automaattisesti hahmon tavaraluetteloon kahden lippaan kanssa.

Pelaajat voivat löytää panssaroidun Albany Roosevelt -limusiinin, mistä tahansa autotallista tarinatilassa tai GTA Onlinen pelinsisäiseltä Legendary Motorsport -nettisivustolta.

Vaikka kaikki esineet ovatkin saatavilla vain rajoitetun ajan, ne jäävät pysyvästi pelaajan tavaralistaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.