64-bittiset Windows 8.1 -tabletit tulevat myöhemmin tänä vuonna


0

Useimmat nyt markkinoilla olevat Windows 8.1 -tabletit sisältävät 32-bittisen käyttöjärjestelmän vaikka niissä olisikin 64-bittiset prosessorit. TechSpot-sivuston saamien tietojen mukaan tämä asia tulee pian muuttumaan.

Suurin syy tähän on se, että suurin osa nyt markkinoilla olevista tableteista on suunnattu kuluttajille. 64-bittisen käyttöjärjestelmän suurin hyöty on yli 4GB keskusmuistin käyttömahdollisuus. Tämä ei ole tuottanut huolia nykyisille kuluttajatason tableteille, koska ne eivät tarvitse niin paljoa keskusmuistia.

Ensimmäisen aallon tabletit olivat siis kuluttajatasoisia ja nyt toisen aallon odotetaan olevan suunnattu yrityksille, joten tässä vaiheessa 64-bittisten tablettien kysyntä tulee kasvamaan.

Ainakin yhden suuren PC-valmistajan odotetaan julkistavan 64-bittisen tabletin MWC:ssä myöhemmin tässä kuussa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.