Tutkimuksen mukaan LG on nopeimmin kasvava Android-valmistaja Yhdysvalloissa


0

Phone Arena -sivusto kertoo, että Android kasvattaa osuuttaan Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoilla. Kantar Worldpanel ComTech -yritys pääsi tähän lopputulokseen tutkimuksessaan.

Applen iPhone 5s:n ja iPhone 5c:n julkaisu viime syyskuussa nosti iOS:n markkinaosuutta Yhdysvalloissa, mutta tämän jälkeen Androidin markkinaosuus on jälleen kääntynyt nousuun. Viimeisimmät luvut kertovat, että Googlen käyttöjärjestelmä on lisännyt Yhdysvaltojen markkinaosuuttaan 3,9 prosentilla viime vuoden aikana.

Android-valmistajien joukosta kukaan muu ei ole noussut yhtä paljon kuin LG. Tämä korealainen valmistaja on nyt kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja Yhdysvalloissa 8 prosentin markkinaosuudellaan. LG:n yläpuolella ovat nyt enää Apple ja Samsung.

Ennen LG on luottanut halvemman hintaluokan laitteisiinsa, mutta nyt huippuluokan LG G2 on mahdollistanut tämän nousun. Kantarin tietojen mukaan LG G2 on saanut käyttäjiltä paremmat suositusarvosanat kuin Apple iPhone 5s ja Samsung Galaxy Note 3. Sen arvosana oli 9,2 pistettä kymmenestä pisteestä. iPhonen mallin arvosana oli 9,1 pistettä ja Samsungin malli sai 9,0 pisteen arvosanan.

Huhutun, mutta vielä julkaisemattoman LG G3:n odotetaan saapuvan markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Puhelimen huhutaan sisältävän 5,5 tuuman näytön 1440 x 2560 -resoluutiolla. Puhelimen pitäisi myös olla vettä ja pölyä hylkivä. Mikäli LG jatkaa samaan malliin tämän uuden lippulaivaälypuhelimen kanssa, saattaa sen markkinaosuus jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.