iWork päivittyi, nyt on mahdollista jakaa vain luku -tilassa olevia tiedostoja


0

Engadget-sivuston saamien tietojen mukaan Apple päivittää iWork-ohjelmistopakettiaan. Tämä on ilmeisesti Applen vastaus Microsoftille, kun se julkaisi Office-ohjelmistopakettinsa iPadille.

Päivitys mahdollistaa muun muassa vain luku -tilassa olevien tiedostojen jakamisen. Ennen muut käyttäjät pystyivät muokkaamaan iCloud-pilvipalveluun jaettuja tiedostoja ja tämä saattoi aiheuttaa ongelmia. Lisäksi iWork-dokumentteja voi nyt avata iCloud-sähköpostista. Päivitys lisäsi myös useita sovellusten rajapintoja koskevia parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa uusi editor-välilehti ja mahdollisuus muokata muualta tuotuja kaavioita.

Kaikki päivitykset ovat saatavissa iCloudille, iOS:lle ja Macille.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.