Moto G Forte olikin vain Moto G, Grip Shell -suojakuorella


0

Viime viikolla ilmaantui huhuja Moto G Forte -nimisestä älypuhelimesta. Monet uskoivat kyseessä olevan Moto G:n paranneltu versio. Android Central -sivuston saamien tietojen mukaan näin ei kuitenkaan ollut. Motorola paljasti tänään, että Moto G Forte on yksinkertaisesti Moto G, johon on asennettu etukäteen Grip Shell -suojakuori.

Grip Shell -suojakuoria voi ostaa erikseen ja asentaa itse. Silti Motorola tuntuu pitävän hyvänä ideana sitä, että käyttäjät voivat ostaa puhelimen, jossa on kestävämpi suojakuori heti ostettaessa. Ainakin Meksikossa, jossa puhelin julkaistiin.

Moto G Forten kaikki tekniset tiedot ovat identtisiä Moto G:n tietojen kanssa. Motorola tarjoaa lisäksi 50 gigatavua ilmaista tilaa Google Drive -pilvipalvelussa Moto G Forten ostajille. Moto G Forte on nyt saatavilla Nextel Mexico -operaattorilta, ei ole tietoa tuleeko puhelin muualle myyntiin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.