The Incredible Adventures of Van Helsing 2 -peli julkaistaan vasta 22. toukokuuta


0

Nerdcore Gamesin suunnitellun trilogian toisessa The Incredible Adventures of Van Helsing 2 -nimisessä osassa kuuluisan vampyyrintappaja Van Helsingin poika valmistautuu listimään uusia hirviöitä.

Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan Nerdcore on kuitenkin siirtänyt Van Helsing 2:n julkaisua huhtikuulta toukokuun 22. päivään. Viivästyksen syyksi on kerrottu pelin viimeistely.

Pelissä on kolme luokkatyyppiä, näihin kuuluvat pitkän välimatkan taistelut ja lähitaistelut taitava ”Hunter”, taikuuden taitava ”Thaumaturge” ja tappavien laitteiden asiantuntija ”Arcane Mechanic”. Mukana on myös pelaajia auttava aavemainen Lady Katarina. Peliä voi myös pelata korkeintaan kolmen elävän ystävän kanssa yhteistyötilassa. On myös mahdollista pelata muita pelaajia vastaan pelitilassa, joka tukee korkeintaan kahdeksaa kilpailijaa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.