Wolfensteinin mukana tuleva uuden Doomin betaversio saatavilla vain PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle


0

Wolfenstein: The New Order -pelin ostajat voivat ansaita pääsyn seuraavan Doom-pelin betaversioon. New Order saapuu PC:lle PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle. Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan fanien on kuitenkin omistettava joko PC tai nykyisen sukupolven konsoli osallistuakseen Doomin betaversioon. Peli ei siis toimi edellisen sukupolven laitteilla.

Siitä huolimatta New Orderin PS3 tai Xbox 360 -version ennakkotilanneet ansaitsevat pääsyn betaversioon. Lisäksi ennakkotilatun New Orderin versio määrittelee mille konsolille pelaaja saa betaversion. Jos ennakkotilaa New Orderin PS3 -version, saa Doomin PS4 -betaversion ja jos ennakkotilaa New Orderin Xbox 360 -version, saa Doomin Xbox One -betaversion.

Vaikka beta-avaimet on pakattu New Orderin 20. toukokuuta julkaistaviin fyysisiin pakkauksiin, ei Doomin betaversion julkaisupäivää ole vielä ilmoitettu.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.