Apple jatkaa yhä vahvasti Yhdysvaltojen suosituimpana älypuhelinvalmistajana


0

iMore-sivuston saamien tietojen mukaan uudet Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoiden tämän vuoden helmikuun markkinaosuudet ovat selvillä.

Käyttöjärjestelmäpuolella Androidin markkinaosuus nousi hieman viime marraskuun osuuteen verrattuna. Androidin osuus kasvoi 51,9 prosentista 52,1 prosenttiin ja Applen osuus nousi 0,1 prosentin verran 41,3 prosenttiin. BlackBerryn osuus laski ja Microsoft nousi hieman 3,4 prosentin markkinaosuuteen.

Laitepuolella Apple pysyi johdossa 41,3 prosentin markkinaosuudellaan. Samsung oli toisena 27 prosentin osuudella. LG oli kolmannella sijalla 6,8 prosentin osuudella. Neljännellä sijalla oli Motorola ja HTC oli viidennellä sijalla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.