Toinen Halo-pelisarjan luojista on saanut uuteen peliinsä 5 miljoonan dollarin sijoituksen


0

Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan Accel Partners on sijoittanut 5 miljoonaa dollaria Alex Seropian uuteen Industrial Toys -pelistudioon.

Seropian tunnetaan Bungie-pelistudion toisena perustajana. Hän toimi yrityksen presidenttinä ja toimitusjohtajana silloin, kun Halo: Combat Evolved -peli kehitettiin.

Seropianin uusi peli on Midnight Star, joka vaikuttaa olevan Halo-pelien jonkinlainen henkinen seuraaja. Peli on scifi-tyylinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli tablet-laitteille.

Accel on aikaisemmin sijoittanut muun muassa Rovioon ja Supercelliin. Yrityksen edustaja on kertonut, että he sijoittivat pelin vuoksi. Hän on sanonut myös, että Industrial Toysilla visio ja he keskittyvät laatuun. He tekivät ensimmäisen tuotteensa pienellä budjetilla, mutta nyt he aikovat viimeistellä sen.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.