Pokemon X ja Y -pelejä on myyty jo 12 miljoonaa kappaletta


0

Joystiq-sivusto kertoo, että uuden Pokemon-elokuvan ilmoituksen yhteydessä paljastettiin Pokemon X ja Y -pelien saavuttaneen 12 miljoonan yksikön myynnin. Tämä pelisarjan uusin 3DS-peli on Pokemon Companyn mukaan auttanut pelisarjaa saavuttamaan 245 miljoonan pelin kokonaismyynnin.

Tuohon 245 miljoonaan tosin lukeutuvat pelkästään videopelit. Pokemon-keräilykortteja on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljardia kappaletta ja peleihin perustuva piirrossarja on myös hyvin suosittu. Pokemon juhlii muutaman vuoden kuluttua 20-vuotista taivaltaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.