Kategoriat
Puhelimet

Sumea kuva punaisesta HTC M8 Acesta on vuotanut nettiin

Droid Life -sivuston saamien tietojen mukaan HTC One M8:n maaliskuisen julkistuksen aikana huhuttu Ace-nimellä kutsuttu älypuhelin on ilmeisesti olemassa oikeasti. @evleaks on julkaissut renderöidyn kuvan M8 Ace -nimisestä tulevasta laitteesta.

Maaliskuussa huhuttiin myös M8 Mini -älypuhelimesta, mutta nyt julkaistusta kuvasta on vaikea päätellä kuinka iso tai pieni tämä M8 Ace on. HTC:n uusi Sense 6 -käyttöliittymä on kuvassa runsaasti sumennettuna. Tästä syystä puhelimen kehyksiä voi olla hieman vaikea nähdä, mutta tarkemmin katsottuna ne näkyvät kyllä. Kuvassa näkyy ilmeisesti myös laitteen yläosan ja alaosan kokonaan peittävät BoomSound-kaiuttimet. Huomioitavaa on lisäksi väri, joka vaikuttaa tummanpunaiselta.

 

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.