Batman: Arkham Origins Blackgate saapuu Euroopan Wii U -verkkokauppaan tällä viikolla


0

Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan Euroopan Wii U -omistajat voivat pian ladata Batman: Arkham Origins Blackgate -pelin Deluxe Editionin pelikonsolin verkkokaupasta. Peli julkaistaan 10. huhtikuuta ja se maksaa 20 euroa.

Peli julkaistiin alun perin käsikonsoleille viime vuonna. Pelin paranneltu konsoliversio on aikaisemmin julkaistu Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle. Peli julkaistiin aikaisemmin myös Wii U:lle Yhdysvalloissa. Pelissä on muun muassa uusi karttajärjestelmä, uusia vihollisia ja vaikeusasteita. Sitä on paranneltu myös visuaalisesti.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.