Kategoriat
Puhelimet

Uusi Xiaomi Mi3S on ilmeisesti suositun Mi3:n seuraaja

Kiinalainen Xiaomi myi tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 11 miljoonaa Android-älypuhelinta ja se toivoo myyvänsä tämän vuoden aikana 60 miljoonaa laitetta kokonaisuudessaan. Phone Arena -sivuston saamien tietojen mukaan vielä julkistamaton Xiaomi Mi3S saattaa auttaa yritystä tähän päämäärään nousemisessa. Mi3S on luultavasti suositun Mi3:n (kuvassa ylhäällä) seuraaja.

Kiinalaisen myDrives-sivuston mukaan uuden Mi3S:n muotoilu tulee sisältämään enemmän metallia ja myös sen tekniset tiedot sisältävät parannuksia. Se sisältää neliytimisen Qualcomm Snapdragon 801 -suorittimen, 3 gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteyden, 8 megapikselin etukameran ja 13 megapikselin takakameran. Näyttö vaikuttaa olevan saman tyylinen kuin Mi3:ssa eli 5 tuuman ja 1080 pikselin -näyttö

Ilmeisesti Xiaomi tulee myymään Mi3S:ää 1 999 juanin eli noin 234 euron hinnalla. Julkaisupäivämäärästä ei ole tietoa, mutta luultavasti laite tulee ensin saataville Kiinassa. Koska Xiaomi on hiljattain laajentanut liiketoimintaansa Kiinan ulkopuolelle, Mi3S:n odotetaan tulevan saataville myös muualla. Tämä tosin selviää vasta tulevaisuudessa.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.