Uusi Xiaomi Mi3S on ilmeisesti suositun Mi3:n seuraaja


0

Kiinalainen Xiaomi myi tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 11 miljoonaa Android-älypuhelinta ja se toivoo myyvänsä tämän vuoden aikana 60 miljoonaa laitetta kokonaisuudessaan. Phone Arena -sivuston saamien tietojen mukaan vielä julkistamaton Xiaomi Mi3S saattaa auttaa yritystä tähän päämäärään nousemisessa. Mi3S on luultavasti suositun Mi3:n (kuvassa ylhäällä) seuraaja.

Kiinalaisen myDrives-sivuston mukaan uuden Mi3S:n muotoilu tulee sisältämään enemmän metallia ja myös sen tekniset tiedot sisältävät parannuksia. Se sisältää neliytimisen Qualcomm Snapdragon 801 -suorittimen, 3 gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteyden, 8 megapikselin etukameran ja 13 megapikselin takakameran. Näyttö vaikuttaa olevan saman tyylinen kuin Mi3:ssa eli 5 tuuman ja 1080 pikselin -näyttö

Ilmeisesti Xiaomi tulee myymään Mi3S:ää 1 999 juanin eli noin 234 euron hinnalla. Julkaisupäivämäärästä ei ole tietoa, mutta luultavasti laite tulee ensin saataville Kiinassa. Koska Xiaomi on hiljattain laajentanut liiketoimintaansa Kiinan ulkopuolelle, Mi3S:n odotetaan tulevan saataville myös muualla. Tämä tosin selviää vasta tulevaisuudessa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.