Brittiläinen vähittäismyyjä listasi Ratchet & Clank Trilogian Vita-version verkkokauppaansa


0

Joystiq-sivusto kertoo, että Brittiläiseen ShopTo-verkkokauppaan listattiin julkistamaton Vita-versio Ratchet & Clank Trilogiasta. Sony julkaisi uudelleen Ratcher & Clank, Going Commando ja Up Your Arsenal -pelit PS3:lle HD-kokoelmana vuonna 2013. Ja nyt tämä kokoelma on ilmeisesti saapumassa myös Vita-käsikonsolille.

ShopTo on poistanut tämän pelikokoelman sivuiltaan, mutta Joystiq ehti ennen sitä nappaamaan tästä listauksesta ruutukaappauksen. Siinä näkyy muun muassa pelin pakkauksen kuvitus, kesäkuun 20. päivän julkaisupäivämäärä ja 7-vuoden PEGI-luokitus. Sony on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.