Suosittu Impossible Road -peli saapui vihdoinkin Google Play -kauppaan


0

Android Central -sivuston saamien tietojen mukaan erittäin vaikea Impossible Road -niminen kallistuspeli on vihdoin saapunut Google Play -kauppaan. Peli oli todella suosittu iOS-laitteilla, joille se julkaistiin vuosi sitten. Pelin saaminen Android-laitteille onkin vienyt yllättävän kauan aikaa.

Pelissä ohjataan The Vessel -nimistä palloa. Pallo on pidettävä äärettömällä ja mutkaisella radalla laitetta kallistelemalla. Pelaaja saa pisteitä sen mukaan, kuinka monta tarkistuspistettä on matkan aikana tullut ohitettua. Tarkastuspisteitä voi myös jäädä välistä, jos pallo tippuu radalta ja laskeutuu alemmalle tasolle. Peli on paljon vaikeampi kuin miltä se kuulostaa.

Peli on ladattavissa Android-laitteille 1,99 euron hintaan ja iOS-laitteille 1,79 euron hintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.