The Walking Dead -peli saapui vihdoinkin Android-laitteille


0

The Droid Guy -sivusto kertoo, että Telltale Gamesin The Walking Dead: Season One on vihdoinkin saapunut Google Play -kauppaan. Tämä päätti viimeinkin Android-käyttäjien pitkän odotuksen. Peli julkaistiin viime vuoden elokuussa Android-pohjaiselle Ouya-konsolille, tämän jälkeen monet miettivät saapuuko peli joskus Play-kauppaankin.

Peli sisältää kokonaisuudessaan viisi jaksoa, joista ensimmäinen on ilmainen. Muut jaksot saa pelattavaksi pelin sisäisillä ostoilla. Pelissä ohjataan Lee Everett-hahmoa, joka suojelee orpoa Clementine-nimistä tyttöä. Pelin kehittäjät suosittelevat, että laitteessa on vähintään Android 2.3 -käyttöjärjestelmä, jotta peli toimii kunnolla.

Pelin voi ladata Google Play -kaupasta ilmaiseksi. On kuitenkin huomioitava, että pelissä eteneminen vaatii pelin sisäisten maksujen suorittamista.

 


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.