Watch Dogs -pelin Wii U -versio julkaistaan syksyllä


0

Watch Dogs -peli tullaan julkaisemaan 27. toukokuuta kaikille muille pelialustoille, paitsi Wii U:lle. Nintendo Enthusiast -sivuston saamien tietojen mukaan pelin Wii U -versio tullaan julkaisemaan tämän vuoden syksyllä.\n\nUbisoftin verkkokaupan Yhdysvaltojen versio on listannut pelin Wii U -version julkaisuajankohdaksi syksyn, mutta verkkokaupan Euroopan versiossa julkaisupäiväksi on ilmeisesti virheellisesti merkitty toukokuun 27. päivä.\n\nPelin kaikki muut versiot on kehittänyt Ubisoftin Montrealin pelistudio. Wii U -version kehittää Bukarestissa sijaitseva studio. Viivästys johtuu siitä, että Ubisoft halusi antaa pelistudiolle aikaa GamePad-ohjaimen tutkimiseen ja pelin kehittämiseksi eteenpäin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.