Samsung Galaxy S5:n suojakuorien ostajien oltava tarkkana – jotkut myyvät ilman kumitiivistettä


0

Samsung Galaxy S5:n eri värit ovat juuri julkaistun älypuhelimen yksi keskustelluimmista aiheista. Keskustelua on herättänyt etenkin se, että valkoinen kuori on tehty kovemmasta muovista ja musta kuori on pehmeämmän tuntuinen. Tämä on yksi syy siihen, että ihmiset etsivät vaihtokuoria. Eri värien koordinoiminen on tietysti myös mukavaa.\n\nVaihtokuoria onkin alkanut ilmestymään esimerkiksi eBayhin. Android Central -sivusto on kuitenkin huomannut, että näiden usein kiinalaisten vaihtokuorien kanssa on oltava tarkkana. Suojakuorien kuvaukseen ja kuviin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä monista kuorista puuttuu kumitiiviste. Tämä tarkoittaa sitä, että suojakuori ei tarjoa kunnollista IP67-luokituksellista suojaa pölyä ja vettä vastaan. Asiasta saatetaan mainita tuotekuvauksessa, kuten tämän suojakuoren tapauksessa. Toisaalta jotkut myyjät voivat jättää sen mainitsemattakin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.