Microsoft julkisti Age of Empires: World Domination -mobiilipelin


0

Joystiq-sivusto kertoo, että Microsoft on nyt virallisesti julkistanut Age of Empires -pelisarjan mobiilipelin. Age of Empires: World Domination -nimisen pelin kehittäjänä on KLab ja se saapuu iOS, Android ja Windows -laitteille tänä kesänä.\n\nIkävä kyllä pelistä ei ole tällä hetkellä paljoakaan tietoa, mutta peli tulee ainakin sisältämään kelttejä, hunneja, viikinkejä ja frankkeja. Ei ole selvää tuleeko mobiilipeli sisältämään pelisarjan aikaisemmista osista tuttua reaaliaikaista strategiapelaamista vai jotain ihan muuta. Ainakin pelin taistelujärjestelmä on uusittu mobiilimaailmaan sopivammaksi.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.