LG:n uusi Japanin markkinoille suuntaava LG sai FL -älypuhelin omaa erittäin ohuet kehykset


0

Samalla kun LG valmistautuu uuden G3-lippulaivansa julkaisuun Phone Arena -sivusto kertoo, että yrityksellä oli aikaa kehittää uusi älypuhelin, joka on tehty erityisesti Japanin markkinoille. @evleaks on twiitannut kaksi kuvaa tästä LG isai FL -nimeä kantavasta älypuhelimesta. Älypuhelin ilmeisesti julkaistaan Japanin toiseksi suurimman operaattorin KDDI:n kautta.\n\nLG isai FL:n mallinumero näyttää olevan LG L24, mutta tärkeämpi asia on se, miten se on suunniteltu. Puhelimen ruudun ympäröivät kehykset ovat todella ohuet, tämä tosin on tuttua Japanin markkinoille valmistetuissa älypuhelimissa.\n\nLG isai FL:n ominaisuuksista ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta siinä tuntuu olevan Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä. Kuvissa näkyvät myös puhelimen takaosassa sijaitsevat näppäimet LED-salamaisen kameran vieressä. Julkaisupäivästäkään ei ole tietoa.\n\nUseimmat Japanin markkinoille valmistetut älypuhelimet eivät ikävä kyllä leviä muille markkinoille. Näin saattaa hyvinkin olla myös LG isai FL:n kanssa, vaikka se toisikin mukavaa vaihtelua.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.