Nintendo julkaisee Prinsessa Peach -aiheisen Wii Plus -ohjaimen


0

Polygon-sivuston saamien tietojen mukaan Nintendo tulee julkaisemaan uuden Prinsessa Peach -aiheisen Wii Plus -ohjaimen. Ainakin Yhdysvalloissa ohjain tullaan julkaisemaan myöhemmin tässä kuussa 39,99 dollarin hintaan. Euroopan julkaisusta ei ole vielä tietoa.\n\nOhjain on suunniteltu Marion ja Luigin -ohjaimia muistuttavalla tyylillä. Ohjaimen pääväri on vaaleanpunainen ja sen kaiuttimen päällä on kultainen kruunu. Keskinäppäimet ovat sinisiä ja plus-näppäin on kultaisen keltainen, nämä värit edustavat prinsessan koruja ja kruunua.\n\nOhjain on yhteensopiva sekä Wii että Wii U -pelien kanssa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.