Kiinalaiset puhelin- ja tablettivalmistajat pitävät kosketusnäyttövalmistajat kiireisinä


0

Phone Arena -sivuston saamien tietojen mukaan kiinalaiset kosketusnäyttövalmistajat vievät taiwanilaisten kollegojensa työt halvempien hintojensa avulla. Kiinalaiset puhelin- ja tablettivalmistajat, kuten Xiaomi, Huawei ja Lenovo tilaavat osia sekä taiwanilaisilta että kiinalaisilta toimittajilta. Kiinalaiset yritykset alkavat kuitenkin nyt enenevässä määrin kääntymään kiinalaisten toimittajien puoleen.\n\nEsimerkiksi kiinalainen kosketusnäyttövalmistaja O-Films on törmännyt tilausten mojovaan nousuun. Taiwanilaisiin, tilauksia menettäviin yrityksiin lukeutuvat muun muassa TPK ja Young Fast Optoelectronics.\n\nEsimerkiksi Xiaomi pystyy halvempien toimittajien huolellisen valinnan avulla tarjoamaan Xiaomi Hongmin vain noin 130 dollarin hintaan. Vaikka kyseisessä älypuhelimessa onkin muun muassa neliytiminen suoritin ja 312 ppi:n pikselitiheys. Tämän mahdollistaa se, että puhelimen valmistus maksaa Xiaomille vain 85 dollaria.\n\nSuurin osa kiinalaisille toimittajille tehdyistä kosketusnäyttötilauksista koskettaa kuluvalla neljänneksellä julkaistavia älypuhelimia ja tabletteja.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.