Samsung julkaisee ensimmäiset Tizen-puhelimensa tällä neljänneksellä – fokus pysyy silti Androidissa


0

Android Central -sivuston saamien tietojen mukaan Samsungin ensimmäisten Tizen-älypuhelinten odotetaan saapuvan markkinoille tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Samsungin tuotestrategiatiimin vanhempi varatoimitusjohtaja Yoon Han-kil on sanonut, että ensimmäinen puhelin tullaan julkaisemaan toisen neljänneksen loppupuolella. Tämä malli tulee olemaan huippuluokkainen. Seuraava malli tulee hänen sanojensa mukaan olemaan keskiluokkaisempi. Hän sanoi myös, että Android tulee yhä pysymään heidän pääkäyttöliittymänään.

Samsung on aikaisemmin yrittänyt julkaista Tizen-älypuhelimiaan Orangen ja NTT Docomon kautta. Nämä yritykset kuitenkin epäonnistuivat huonojen markkinaolosuhteiden vuoksi. Ajoitus on nyt ilmeisesti parempi. Julkaistavat älypuhelimet tulevat seuraamaan Samsungin Tizen-käyttöjärjestelmällisiä puettavia laitteita, Gear 2:ta ja Gear 2 Neoa markkinoille.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.