Samsungin uusi tavarmerkkihakemus "Galaxy Wear" – onko kyseessä Android Wear -älykello?


0

Aikaisemmin Samsung on tehnyt selväksi, että sen älykellojen käyttöjärjestelmien ykkösvalinta on yrityksen oma Tizen-käyttöjärjestelmä. Samsung tosin on myös vahvistanut aikaisemmin, että se aikoo kehittää Android Wear -käyttöjärjestelmällisen älykellonkin. SamMobile-sivuston saamien tietojen mukaan tältä todellakin näyttää nyt, kun Samsung on lähettänyt tavaramerkkihakemuksen ”Galaxy Wear” -nimestä Etelä-Korean patentti- ja tavaramerkkivirastoon (KIPO).

Nimi vihjaa todella selvästi, että kyseessä voisi olla tuleva Android Wear -älykello. Samsung käyttää Galaxy-etuliitettä vain Android-käyttöjärjestelmällisten laitteiden kanssa. Ikävä kyllä tämä tavaramerkkihakemus ei kerro mahdollisesta julkaisuajankohdasta, mutta älykellon pitäisi ilmestyä markkinoille ennen tämän vuoden loppua.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.