Windows Phone -käyttäjistä 5,2 prosentilla on Windows Phone 8.1 -versio


0

Phone Arena -sivusto kertoo, että AdDublex on julkaissut tuoreita tietoja Windows Phone -käyttöjärjestelmän versioiden jakaantumisesta. Tämän mobiilimainosverkon perustaja Alan Medelevich on paljastanut, että jo 5,2 prosentilla Windows Phone -käyttäjistä on uusin Windows Phone 8.1 -versio. Tällä hetkellä käyttäjät, jotka ovat ilmoittautuneet kehittäjiksi ja Nokia Lumia 630/635 -omistajat pääsevät käyttämään kyseistä versiota. Käyttäjistä 77 prosentilla on Windows Phone 8 -versio ja 17,8 prosentilla on Windows Phone 7.x -versio.

AdDublex paljasti myös, että samalla kun Nokia Lumia 520 on yhä suosituin Windows Phone -älypuhelin, on sen markkinaosuus laskemassa. Tämän edullisen ja Windows Phone 8.1:een päivitettävän älypuhelimen markkinaosuus on 33,7 prosenttia. Seuraavaksi suosituin on Nokia Lumia 625, 6,7 prosentin osuudellaan ja 6,2 prosentin osuudella Nokia Lumia 920 on kolmannella sijalla. Yllättävästi yksinomaan Yhdysvaltojen T-Mobilelta saatavilla oleva Nokia Lumia 521 on noussut yhdenneltätoista sijalta neljänneksi 6 prosentin osuudellaan.

wp-shares-may-2014


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.