Android-laitteenhallinta päivittyi – ystävä voi nyt kirjautua sovellukseen vieraana ja löytää kadonneen puhelimensa


0

Android Central -sivuston saamien tietojen mukaan Android-laitteenhallinta on päivittynyt. Tämä sovellus on erittäin hyödyllinen kadonneen tai varastetun puhelimen löytämisessä. Tämä päivitys lisää sovellukseen ominaisuuden, jonka avulla käyttäjän ystävä voi kirjautua tunnuksillaan sovellukseen vieraana. Tämän jälkeen ystävä voi etsiä, lukita tai tyhjentää Android-laitteensa.

Ominaisuus on varmasti hyödyllinen ja vieras-tilassa sovellus toimii samalla tavalla kuin palvelun verkkosivusto ja omalle laitteelle asennettu sovelluskin. Ikävä kyllä tämä vieras-tila ei tunnu toimivan, mikäli ystävä käyttää kaksivaiheista kirjautumista.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.