Huhun mukaan HTC:n ensimmäinen älykello saattaa haastaa Motorolan Moto 360:n


0

Phone Arena -sivusto kertoo, että HTC:n johtajat ovat puhuneet puettavista laitteista jo jonkin aikaa. Tiedetään myös, että yritys suunnittelee ensimmäisten puettavien laitteidensa julkaisemista vielä tämän vuoden aikana. Yksi näistä laitteista voi mahdollisesti olla älykello ja näyttää siltä, että HTC on jo demonnut tätä älykelloaan kotimaassaan Taiwanissa.

Tätä älykelloa kutsutaan alustavasti One Wear -nimellä ja se saatetaan julkaista elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Tämä HTC One Wear on oletettavasti pyöreänmuotoinen, kuten Motorolan Moto 360 -älykellokin. HTC saattaa tarjota älykelloaan kahtena eri versiona, toinen on metallinen ja toinen polykarbonaattinen. Tästä ratkaisusta tulee mieleen Samsungin Gear 2 ja Gear 2 Neo -älykellot.

Näitä tietoja ei tietenkään olla vielä vahvistettu, mutta melkein varmasti voi sanoa, että HTC:n älykello tulee Googlen uudella Android Wear -käyttöjärjestelmällä varusteltuna.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.