Ennusteen mukaan Android tulee saavuttamaan 80 prosentin markkinaosuuden älypuhelinmarkkinoilla tänä vuonna


0

The Droid Guy -sivusto on saanut tietää IDC:n uudesta raportista, jonka mukaan Androidin kasvu nousee uusiin korkeuksiin tämän vuoden aikana. Ennusteen mukaan tänä vuonna myydyistä älypuhelimista 80,1 prosenttia tulevat olemaan Android-laitteita. Tämä on suurimmaksi osaksi suurten Android-laitevalmistajien, kuten Samsungin ja LG:n ansiota. Googlen odotetaan julkistavan muutamia Nexus-laitteita tänä vuonna. Näiden laitteiden odotetaan auttavan markkinaosuuden kasvamisessa.

Kyseessä on ennuste, joten ei tietenkään ole varmaa tuleeko näin tosiaan käymään. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että ennuste pitää paikkansa, sillä Androidin kasvu tuntuu todellakin kovalta. Applen odotetaan saavuttavan jälleen toisen sijan 14,8 prosentin markkinaosuudella ja Windows Phonen on ennusteen mukaan tyytyminen 3,5 prosentin kansainväliseen markkinaosuuteen.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.