Eurooppalaisen puhelinoperaattorin mukaan Applen iPhone 6 julkaistaan 19. syyskuuta


0

Phone Arena -sivusto kertoo Saksalaisen suuren puhelinoperaattorin Deutche Telekomin kertoneen asiakkailleen, että Apple iPhone 6 saapuu heidän kauppoihinsa perjantaina syyskuun 19. päivänä. Luonnollisesti tähän tietoon on suhtauduttava varauksella, vaikka Deutche Telekom onkin T-Mobilen emoyhtiö, jolla saattaa hyvinkin olla sisäpiiritietoa asiasta.

Muutamat edelliset iPhonet ollaan julkaistu syyskuussa ja päivänä on ollut perjantai. Viimeisimmät iPhonet julkaistiin 20. ja 21. päivinä. Saattaakin olla, että Deutche Telekom on näiden tietojen perusteella päätellyt, että seuraava iPhone tullaan varmaankin julkaisemaan perjantaina 19. syyskuuta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.