Gigabyte esitteli minikokoista BRIX peli-PC:tä


0

Taiwanilainen Gigabyte -yhtiö on esitellyt NVIDIA:n Gamer’s Day -tapahtumassa GeForce GTX 760 -näytönohjaimella varustettua Gigabyte BRIX PC:tä. Yhtiö ei ole paljastanut laitteesta vielä tarkkoja tietoja mutta näytönohjaimen tiedot ovat varmoja.  


02062014_BRIX1

Tweak Town -sivuston toimittaja epäileekin, että laitteen prosessoriksi yhtiö on valinnut Intelin Core i5-4200H -nimisen tuplaytimisen mobiilisuorittimen. Laitteen sisältä veikataan löytyvän myös kaksi paikkaa kannettavissa käytettäville SO-DIMM DDR3 -muisteille kuten myös paikat yhdelle 2.5″ SATA -massamuistille kuten myös yhdelle mSATA SSD -asemalle. Muihin ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan Wi-Fi 802.11ac -verkkoyhteydet, Gigabitin Ethernet, neljä USB 3.0 -porttia kuten myös HDMI ja mini-DisplayPort -videoulostulot.\n\n02062014_BRIX3\n\nLaitteesta voi tulla oiva alusta Steam OS:lle, kaikki riippuu hintalapusta ja saatavuudesta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.