Windows -käyttöjärjestelmän Käynnistä -valikko saattaa palata vasta ensi vuonna


0

Microsoft -yhtiön suunnitelmat palauttaa asiakkaidensa paljon kaipaama Käynnistä -valikko takaisin Windows:iin ei välttämättä toteudukaan vielä tämän vuoden aikana.

Ainakin näin asian on todennut ZDNet -sivuston erittäin hvyillä kontakteilla varustettu Mary Jo Foley -niminen toimittaja. Hänen lähteensä ovat nimittäin kertoneet, että  Käynnistä valikon paluu on lykätty vuoteen 2015. Microsoftin on nimittäin aiemmin huhuttu lisäävän Käynnistä -valikon pikku päivityksenä nykyisiin Windows 8 ja 8.1 -käyttöjärjestelmiinsä. kuluvan vuoden elokuussa.Samat lähteet ovat tienneet kertoa, että Käynnistä -valikko palaa vasta Windowsin seuraavan merkittävän päivityksen eli Threshold:in myötä.

Microsoft ei ole tietenkään vahvistanut yhtään huhua joka liittyy Käynnistä -valikon paluuseen, mutta yhtiö oli esitellyt yllä näkyvää kuvaa hutikuussa järjestetyissä Microsoftin Build -konfferenssissa. Tuolloin Microsoft:in käyttöjärjestelmistä vastaava Terry Myerson oli kertonut, että Käynnistä -valikko tulee takaisin Windowsin seuraavassa versiossa, samalla myös Windows Store -kauppapaikkassa myytävät sovellukset saavat ikkunoinnin. Mahtaakohan tämäkin uudistus sitten siirtyä? siitä ei ole tietoa, ainakaan vielä.

Mikäli Microsoft aikoo pidättäytyä julkaisemasta käynnistä -valikkoa Windows 8 ja 8.1 -käyttöjärjestelmille saattaa monia kiinnostaa paljonko yhtiö veloittaa Windows Threshold -päivityksestä.

Onneksi käyttäjien ei tarvitse olla ilman Käynnistä -valikkoa sillä sen saa myös aivan ilmaiseksi esimeriksi käyttämällä Classic Shell -nimistä ohjelmaa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.