LG lanseeraa G3:n Suomen markkinoille


0

LG on lanseerranut G3-älypuhelimensa Pohjoismaissa. LG G3 D885 on yhtiön LG G2 -puhelimen seuraaja. Uusi malli on varustettu Quad HD -näytön lisäksi laserautomaattitarkennuksella (ainoana älypuhelimena maailmassa). G3:n resoluutio on 2560×1440, eli siinä on yli 75 prosenttia enemmän pikseleitä kuin Full HD -näytössä.

Yhtiön mukaan siinä on markkinoiden muihin älypuhelimiin verrattuna vähiten hukkapinta-alaa sekä 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella ja laserautomaattitarkennuksella.

Näiden ominaisuuksien lisäksi uudessa lippulaivassa on 3000 mAh irrotettava akku, Android 4.4.2 KitKat ja sen fyysiset mitat ovat 146,7 x 74,6 x 8,9 millimetriä. Painoa uutukaisella on vain 149 grammaa.

LG G3 on saatavilla Suomessa väreissä Metallic Black, Silk White ja Shine Gold kesäkuun viimeisestä viikosta alkaen. Sen verollinen suositushinta on 599 euroa (16GB) / 649 euroa (32GB).


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.