LG:n uutuuspuhelin osoittautui hitiksi kotimarkkinoilla


0

Elektroniikkavalmistaja LG:n uusi G3-älypuhelin esiteltiin Etelä-Korean kotimarkkinoille vasta hetki sitten, mutta on yhtiön mukaan onnistunut lyhyessä ajassa rikkomaan myyntiennätyksiä. Puhelinta myytiin viidessä päivässä satatuhatta kappaletta sen toukokuun 28. päivän julkaisun jälkeen.

Tämä tekee siitä yhtiön nopeiten myyvän puhelinmallin. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että laitteen edeltäjää G2:sta, myytiin julkaisunsa jälkeisenä viitenä päivänä ainoastaan noin 50 tuhatta kappaletta.

Uusi malli on varustettu Quad HD -näytön lisäksi laserautomaattitarkennuksella (ainoana älypuhelimena maailmassa). G3:n resoluutio on 2560×1440, eli siinä on yli 75 prosenttia enemmän pikseleitä kuin Full HD -näytössä.

Yhtiön mukaan siinä on markkinoiden muihin älypuhelimiin verrattuna vähiten hukkapinta-alaa sekä 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella ja laserautomaattitarkennuksella.

Näiden ominaisuuksien lisäksi uudessa lippulaivassa on 3000 mAh irrotettava akku, Android 4.4.2 KitKat ja sen fyysiset mitat ovat 146,7 x 74,6 x 8,9 millimetriä. Painoa uutukaisella on vain 149 grammaa.

LG G3 on saatavilla Suomessa väreissä Metallic Black, Silk White ja Shine Gold kesäkuun viimeisestä viikosta alkaen. Sen verollinen suositushinta on 599 euroa (16GB) / 649 euroa (32GB).


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.