GTA V ilmestyy syksyllä PC:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle


0

Noniin, nyt se viimein on vahvistettu, nimittäin E3 -pelimessuilla Rockstar on nimittäin ilmoittanut pitkään odotetun GTA V -pelin viimein saapuvan myös muille alustoille kuin jo aiemmin viime vuonna julkaistut Xbox360 ja PS3 -versiot.

Tällä kertaa luvassa on päivityetyt ja enstistä kauniimmat ja ominaisuusrikkaammat versiot niin uuden sukupolven kosoleille eli PlayStation®4:lla kuin myös Xbox One:lle. Yhtiö ei ole myöskään unohtanut alustaa josta koko pelisarja sai alkunsa eli PC:tä. PC-pelaajia kiinnostaa asia muita enemmän koska peli tulee saamaan mitä suuremmalla todennäköisyydellä ison kasan modeja pian julkaisunsa jälkeen.

Rockstar ei kertonut julkaisun tarkkaa ajankohtaa, vaan on ilmoittanut yksinkertaisesti pelin ilmestyvän uusille laitteille syksyllä.

Odotellessamme voimme vaikka katsoa pelistä uutta traileria:


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.