Tom Clancy's The Division -peli tulossa Ubisoftilta post-apokalyptisten pelien ystäville


0

Ubisoft on esitellyt E3 -messuilla mielenkiintoista maailmanlopun jälkeiseen tulevaisuuteen sijoittuvaa  Tom Clancy’s The Division -nimeä kantavaa peliä, joka taatusti saa Fallout -pelien ystävien pöksyt tutisemaan.

Pelistä kerrotaan tähän mennessä vain sen verran, että peli perustuu vahvasti juoneen ja sen kehitykseen. Peli sijoittuu lähitulevaisuuteen jossa nimeltämainitsematon virus on pyyhkinyt suurimman osan ihmiskunnasta huis helvettiin ja pelaaja löytää itsensä keskeltä raunioitunutta New Yorkia, tehtävänään palauttaa laki ja järjestys pala kerrallaan takaisin maailmaan.

Hyvinkin kolkon oloinen traileri pelistä nähtävissä alapuolella:


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.