Kingstonilta uusia muisteja ja SSD-asemia pelaajille


0

Jo vuosia erinäiset tahot ovat toistelleet samaa kulunutta mantraa jonka mukaan PC-pelaaminen on kuollut. Ensimmäisen kerran muistan kuulleeni tälläisiä väittämiä jo 90-luvulla mutta edelleen PC-porskuttaa pelialustana hienosti. Aina toisinaan joku tälläistä kuitenkin kuuluttaa, liittyi asia sitten uusiin mobiililaitteisiin tai uusiin pelikonsoleihin niin aina joku taho toteaa PC:n olevan kuollut pelialusta.

Tällä kertaa asia on toisin, nimittäin Kingston kehuu täysin päinvastaista. Viime viikolla järjestetyssä Computex -tapahtumassa Kingston julkaisi supernopeita HyperX Impact -nimeä kantavia RAM -muisteja, nopeita SSD-asemia sekä pelaajille suunnattuja oheislaitteita.

10062014_KHX_1

Kingstonille laajentuminen pelaajien oheislaitteiden suuntaan oli ennakoitu liike, nimittäin himopelaajat käyttävät eniten muistia, uusimpia ja tehokkaimpia näytönohjaimia, sekä nopeimpia ja uusimpia SSD-asemia mitä markkinoilta löytyy, ja tämähän Kingstonille kelpaa.

Kingston on huomioinut erityisesti suuresti kasvaneen SSD-asemien kysynnän, erikoisen tästä tekee vielä se, että eniten kysytään nopeimpia SSD-asemia, ei niinkään perusmalleja. Nathan Su, Kingstonin APAC johtaja on todennut reilusti nousseen kysynnän tulevan vanhempien tietokoneiden päivittämisestä SSD-aikaan jo toista kertaa. Ensin kuluttajat ovat ostaneet koneisiinsa pienen ja hitaan perus SSD-aseman ja nyt kaipaavat lisää kapasiteettia ja nopeutta joten päivityspolku on selkeä.

Pelaajille Kingston on julkaissut HyperX Fury SSD-asemien tuotesarjan, kyseiset asemat ovat nopeita kirjoittamaan joka on erittäin tärkeä ominaisuus useimpien nykypelien kanssa.

10062014_KHX_2

Lisää tietoa Kingstonin uusimmista tuotejulkistuksista löydät VR-Zonen -sivuilta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.