Battlefield Hardline julkaistaan lokakuussa – suljettu moninpelibeta käynnistyi


0

Visceral Games ja Electronic Arts julkistivat lisätietoja tulevasta Battlefield Hardline -pelistä, joka julkaistaan Suomessa 23. lokakuuta. Pelissä pelaajat voivat toteuttaa fantasiaan joko poliisina tai rikollisena Los Angelesin ja Miamin monimuotoisilla kaduilla.

Visceral Games on tuonut Battlefield Hardlinen pelattavaksi suljetussa moninpelibetassa PlayStation 4 -konsolille ja PC:lle Origin™ -palvelun kautta. Pelaajat voivat rekisteröityä mukaan osoitteessa www.battlefield.com/beta.

Battlefield Hardline julkaistaan Suomessa 23. lokakuuta 2014 PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ja Xbox 360 -alustoilla. Pelaajilla on mahdollisuus ennakkotilata Battlefield Hardline Deluxe Edition. Se sisältää pelin lisäksi kolme pelisisältöpakettia sekä 10 Battlepackia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.