Kategoriat
Puhelimet

Taiwanin supertähti Jimmy Lin esittelee jälleen kerran vielä julkistamatonta Applen iPhone -puhelinta

Laulava, tanssiva ja autoa ajava Taipeista kotoisin oleva Taiwanilainen supertähti Jimmy Lin esittelee itseään jälleen kerran julkaisemattoman Applen iPhonen kanssa. Tällä kertaa kyseessä on melko varmasti iPhone 6.\n\nPitkään huhuttu apple iPhone 6 tullaan uusimpien tietojen mukaan julkaisemaan loppuvuodesta. Apple on päästänyt vuotamaan lehdistölle käytännössä kaikki tiedot laitteesta jo ennakkoon, vähän niinkuin yhtiöllä usein on huipputuotteidensa kanssa tapana ollut.\n\n\n\n11062014_iPhone6_jimmy\n\n11062014_iPhone6_jimmy_2\n\nKuvat suurenevat klikaamalla.\n\nPitääkseen tavoistaan kiinni kyseinen Taiwanilainen monilahjakkuus on julkaissut kuvan itsestään iPhone 6:den kanssa omassa weibo -profiilissaan. Jimmy teki viime vuonna samanlaisen tempun Applen iPhone 5C:n kanssa.\n\nTietenkin kyseessä voi olla myös Kiinalainen kopio, mutta kyseessä saattaa olla myös jimmyn ja Applen yhtinen PR stuntti.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.