Taiwanin supertähti Jimmy Lin esittelee jälleen kerran vielä julkistamatonta Applen iPhone -puhelinta


0

Laulava, tanssiva ja autoa ajava Taipeista kotoisin oleva Taiwanilainen supertähti Jimmy Lin esittelee itseään jälleen kerran julkaisemattoman Applen iPhonen kanssa. Tällä kertaa kyseessä on melko varmasti iPhone 6.\n\nPitkään huhuttu apple iPhone 6 tullaan uusimpien tietojen mukaan julkaisemaan loppuvuodesta. Apple on päästänyt vuotamaan lehdistölle käytännössä kaikki tiedot laitteesta jo ennakkoon, vähän niinkuin yhtiöllä usein on huipputuotteidensa kanssa tapana ollut.\n\n\n\n11062014_iPhone6_jimmy\n\n11062014_iPhone6_jimmy_2\n\nKuvat suurenevat klikaamalla.\n\nPitääkseen tavoistaan kiinni kyseinen Taiwanilainen monilahjakkuus on julkaissut kuvan itsestään iPhone 6:den kanssa omassa weibo -profiilissaan. Jimmy teki viime vuonna samanlaisen tempun Applen iPhone 5C:n kanssa.\n\nTietenkin kyseessä voi olla myös Kiinalainen kopio, mutta kyseessä saattaa olla myös jimmyn ja Applen yhtinen PR stuntti.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.