AMD:n Mantle tuki tulossa kolmeen uuteen EA:n peliin


0

AMD julkaisi yhtiön oman Mantle nimisen API:n viime vuoden lopulla suurien suorituskykylupausten kera. Yhtiö lupaili Battlefield 4 ja Thief -pelien pyörivän nopeammin ja notkeammin käytettäessä Mantlea ja yhtiön omia näytönohjaimia. Julkaisustaan lähtien AMD:n Mantle on pikku hiljaa hiipinyt useisiin uusiin peleihin ja nyt EA on ilmoittanut tukevansa Mantle API:a kolmessa uudessa pelissään.\n\nViimeisimmät Matlea tukevat pelit ovat Dragon Age Inquisition, Battlefield Hardline ja Plants VS Zombies Garden Warfare. Näiden pelien julkaisun jälkeen jo kahdeksan peliä tukee AMD:n varsin tuoretta rajapintaa. Microsoft julkaisee Direct X 12 -rajapinnan vasta vuoden 2015 puolella joten AMD:lla on vielä aikaa saada pelien kehittäjät siirtymään yhtiön rajapintaan.\n\nAMD:n pyrkimyksenä on saada pelien kehittäjät lisäämään tuki Mantlelle mahdollisimman moneen eri tyyppiseen peliin jotta yhtiö näkee miten yhtiön rajapinta toimii erilaisissa peleissä. Mantle tuki on tulossa jopa Civilisation Beyond Earth -peliin joka on reaaliaikanaksu, eli ensimmäinen lajissaan Mantlella.\nAMD on KitGuru -sivuston tietojen mukaan saanut CryEngine -pelimoottorin tulevaan versioon myös tuen Mantlelle. Kyseisen rajapinnan pitäisi auttaa varsinkin hieman hitaampia tietokoneita.\n\n 


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.