Lisää vuotokuvia Applen iPhone 6 -älypuhelimesta


0

Applen iPhone 6 -älypuhelin on siirtynyt massatuotantoon, ainakin näin useat eri lähteet raportoivat. Tähän mennessä tapahtuneet vuodot koskien Applen vielä julkaisematonta älypuhelinta ovat olleet kaikki hyvin paikkaansapitäviä, joten onkin hyvin todennäköistä, että nyt vuotaneet kuvat ovat aitoja.\n\nKuvissa esiintyvä iPhone 6 on kaikin puolin aidon ja lopullisen näköinen. Kuitenkaan alla näkyvissä kuvissa laite ei ole yhdessäkään päälle kytkettynä joten 100% varmaa sanaa asiasta on vaikea, ellei jopa mahdoton sanoa.\n\nLaitteen ulkonäössä eniten huomiota herättää hieman erikoinen takakansi ja varsinkin siihen upotettu Apple -logo, olisiko kyseisessä laitteessa yhtiön kannettavista tietokoneista tuttu valaistu Apple -logo, hmmm. Näin uutisen lähde ainakin veikkaa.\nAiempien huhujen mukaan laitteen julkaisu tapahtuisi syyskuussa.\n\nKuvat alla:\n\n12062014_iPhone6_5\n\n12062014_iPhone6_4\n\n12062014_iPhone6_3\n\n12062014_iPhone6_2\n\n12062014_iPhone6_1


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.