Applen uusi iPad Air -tabletti siirtymässä massatuotantoon


0

Applen kuudennen sukupolven tabletti, iPad Air on siirtymässä massatuotantoon pian. Laitteen näyttöpaneelia aletaan valmistamaan tämän kuun aikana ja muita osia, kuten kameraa ja prosessoria pian näyttöjen jälkeen. Vielä julkaisematon uusi iPad on ulkonäöltään samanlainen kuin tämänhetkinenkin ja käyttää jopa samaa 9.7″ -LCD näyttöä 2048 x 1536 -pikselin resoluutiolla.

Vaikka ulkonäkö on pysynyt samana niin sisuskalut on vaihdettu. A8 -prosessorin luvataan olevan huomattavasti tehokkaampi ja akkuystävällisempi edeltäjäänsä verrattuna, samaista prosessoria tullaan käyttämään myös uudesta iPhone 6:ssa. Kamerat ovat vaihdettu tarkempiin, kuten 8 mpix takakamera ja vanha 1,2 mpix etukamera on korvattu 1,5 mpix kameralla.

Julkaisupäivästä ei VR-Zone -sivustollakaan ole tarkempaa tietoa kuin vain, että se tapahtuu syys- lokakuun aikana.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.