Kategoriat
Teknologia

Adobe esittelee videolla enakkoon Photoshopin uutta Focus Mask -toimintoa

Adoben suuri Creative Cloud -tapahtuma käynnistyy ensiviikon keskiviikkona eli kesäkuun 18. päivä. Kyseisessä tapahtumassa yhtiö on aikeissa esitellä useita uusia hienoja ominaisuuksia tuotteisiinsa. Yhtiö aloittaa näin hyvissä ajoin kiusoittelemaan ohjelmistojensa ystäviä, vilauttamalla hieman ennakkoon Photoshop:iin tulevaa Focus Mask -nimistä ominaisuutta.

Focus Mask -ominaisuus luo kerrosmaskin kuvasta sillä perusteella mitkä alueet kuvasta ovat teräviä, ominaisuuden avulla käyttäjä voi helposti irrottaa kuvasta turhat alueet pois, noh video alapuolella selventää asiaa huomattavasti paremmin kuin sanat. Ominaisuus vaikuttaa näppärältä esimerkiksi tuotekuvien kanssa touhutessa. Ominaisuutta ei olla lisäämässä enää Photoshop CS6:een eikä vanhempiin, vaan ominaisuus tulee päivityksenä pelkästään Photoshop CC:hen.

Adobe on samassa tapahtumassa julkaisemassa muitakin uusia ominaisuuksia, palaamme niihin aikanaan.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.