Applen iPhone 6 ja Samsungin S5 kuvassa vierekkäin


0

Jo aiemmin vuotaneiden kuvien perusteella Applen iPhone 6 -älypuhelimen muotoilu on vahvistettu, varsinkin uusimman kuvavuodon myötä peli on selvä. Uusimmassa kyseisestä laitteesta vuotanut kuva pitää sisällään tietysti iPhone 6 -älypuhelimen, mutta myös Applen päävihollisen Samsungin Galaxy S5 -älypuhelimen. Samsungin laitteessa on hieman selvemmin erottuvat reunakehykset ja hieman suurempi näyttöpaneeli.

Uuden iPodeista lainatun muotoilun ohella iPhone 6 -laite saa 4.7″  -näytön jonka resoluutio on 960 x 1704 -pikseliä, uudistetun 8 mpix kameran, Applen A8 -piirisarjan sekä tietysti käyttöjärjestelmäkseen Applen uusimman iOS8:n. Laitteen virallinen julkaisu päivämäärä on GSMarena -sivuston mukaan 19. syskuuta.\n\n13062014_ifon5_vs_S5\n\nKuva suurenee klikkaamalla(hiukan).


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.