Kategoriat
Puhelimet

Applen iPhone 6 ja Samsungin S5 kuvassa vierekkäin

Jo aiemmin vuotaneiden kuvien perusteella Applen iPhone 6 -älypuhelimen muotoilu on vahvistettu, varsinkin uusimman kuvavuodon myötä peli on selvä. Uusimmassa kyseisestä laitteesta vuotanut kuva pitää sisällään tietysti iPhone 6 -älypuhelimen, mutta myös Applen päävihollisen Samsungin Galaxy S5 -älypuhelimen. Samsungin laitteessa on hieman selvemmin erottuvat reunakehykset ja hieman suurempi näyttöpaneeli.

Uuden iPodeista lainatun muotoilun ohella iPhone 6 -laite saa 4.7″  -näytön jonka resoluutio on 960 x 1704 -pikseliä, uudistetun 8 mpix kameran, Applen A8 -piirisarjan sekä tietysti käyttöjärjestelmäkseen Applen uusimman iOS8:n. Laitteen virallinen julkaisu päivämäärä on GSMarena -sivuston mukaan 19. syskuuta.\n\n13062014_ifon5_vs_S5\n\nKuva suurenee klikkaamalla(hiukan).

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.