Adobe uudisti 14 Creative Cloud -ohjelmistoa – suurin julkistus kahteen vuoteen


0

Adobe julkaisi merkittävät päivitykset yhteensä 14:sta Creative Cloud -ohjelmaan. Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. Focus Mask, joka parantaa pienen syväterävyyden muotokuvaotoksia, ja Live Shapes Illustratror CC:lle. Julkistus on suurin kahteen vuoteen ja mahdollistaa paremman integraation Creative Cloudin eri ohjelmien välillä. Creative Cloudilla on tällä hetkellä jo 2,3 miljoonaa maksavaa käyttäjää.\n\nNeljäntoista Creative Cloud -ohjelman päivitysten myötä Adobe esittelee suurimman päivityksensä sitten kahden vuoden takaisen Creative Suite 6 julkaisun. Adobe Photoshop CC:n, Adobe Illustrator CC:n ja Adobe Dreamweaver CC:n kaltaisten tunnettujen ohjelmien uudet ominaisuudet hyödyttävät kaikkia käyttäjiä graafisista suunnittelijoista ja valokuvaajista kehittäjiin.\n\n”Esittelemme tänään suuren joukon uudistuksia Creative Cloudin käyttäjille. Toivomme, että käyttäjät ottavat ilolla vastaan uutuudet, jotka muun muassa tarjoavat tehokkaampaa integraatiota ja sujuvampaa työnkulkua kaikille, jotka haluavat työskennellä luovasti laitteesta ja paikasta riippumatta”, sanoo Anna Rose, Creative Cloudin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.\n\nSen jälkeen, kun Adobe julkaisi Creative Cloudin vuonna 2012, palvelu on kerännyt jo 2,3 miljoonaa maksavaa käyttäjää. Creative Cloud tarjoaa maksaville jäsenilleen Adoben kaikki luovan työn ohjelmat, jotka sisältyivät aiemmin Creative Suite -paketteihin.\n\n18062014_Adobe_Photoshop_CC_Next\n\nPhotoshop CC:lle entistä paremmat Content Aware –ominaisuudet\n\nPhotoshop CC:n uusiin ominaisuuksiin kuuluvat Blur Galleryn liike-efektit, joilla on aiempaa helpompaa luoda vaikutelma liikkeestä. Focus Mask -toiminto tuo syvätarkkuudeltaan pienet muotokuvaotokset paremmin esille. Lisäksi Content Aware -ominaisuutta on parannettu. Photoshop CC myös tarjoaa entistä responsiivisemman käyttäjäkokemuksen Windows 8:lla esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3 -laitteella.\n\n18062014_Adobe_Illustrator_CC_Next\n\nLuo visuaalisia labyrinttejä Illustrator CC:llä\n\nIllustrator CC tarjoaa nyt Live Shapes -ominaisuuden, joka muuttaa suorakulmiot nopeasti monimutkaisiksi kuvioiksi, jotka voi muutamalla napsautuksella palauttaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa. InDesign CC:ssä voi lisäksi merkitä tiettyjä rivejä tai sarakkeita ja hyödyntää EPUB Fixed Layoutia digitaalisten kirjojen luomisessa. Lisäksi Adobe Muse CC on uudistettu perinpohjaisesti 64-bittiseksi versioksi, joka tukee myös HiPDI-näyttöjä, joilla kuvat, objektit ja teksti ovat entistä terävämpiä.\n\nAfter Effects vahvistaa Premiere Prota\n\nUseat Premiere Pro:n uutuudet olivat esillä tämän vuoden NAB-konferenssissa, kuten Live Text Templates-, Masking- ja Tracking-ominaisuudet sekä uudet integraatio-ominaisuudet, jotka hyödyntävät After Effects CC:n ominaisuuksia, kun työskennellään Adobe Premiere Pro CC:llä.\n\nVerkkosuunnittelijoille enemmän joustavuutta HTML5:n käyttämisessä\n\nEräs uusista Dreamweaver CC:n verkkotyökaluista on dokumentin merkinnät näyttävä Quick View-toiminto, joka helpottaa navigointia ja verkkosivun HTML-rakenteen muokkaamista. Flash Pro CC:n uuden SVG-viennin ansiosta kehittäjät voivat viedä minkä tahansa sisällön Flash-projekteihin. Edge Animate CC:n sisäänrakennettu HTML-videotuki puolestaan mahdollistaa HTML5-pohjaisten videoiden suoran tuonnin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.