HTC:ltä 9 tuumainen Nexus-tabletti ennen vuoden loppua?


0

Hakukonejätti Googlen seuraavan I/O-konferenssi on jo nurkan takana. Tapahtumassa esitellään uusia tuotteita ja ohjelmistoversioita.\n\nOdottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta odotukseen on kuitenkin tarjolla helpotusta, sillä maailmalla on jo julkaistu ensimmäiset valokuvat odotettavista uutuuksista. Yksi uutuuksista on todennäköisimmin Nexus 9 -tabletti.\n\nLaite tunnetaan tällä hetkellä koodinimellä Volantis. Tällä kertaa Nexus-brändin alle julkaistavan laitteen valmistuksesta tulee huolehtimaan Taiwanilainen HTC.\n\nUutuustabletti tullee sisältämään 2048×1440 pikselin resoluutiolla varustetun näytön, piirivalmistaja NVIDIAn Tegra K1 -järjestelmäpiirin sekä lisäksi kaksi gigatavua käyttömuistia ja LTE-yhteydet. Uutuutta tullaan esittelemään Googlen ensi viikolla alkavassa I/O-tapahtumassa. Huhujen mukaan uuden tabletin julkaisu tapahtuisi kuluvan vuoden viimeiseillä neljänneksellä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.