Intel huolehtimaan Panasonicin piirivalmistuksesta


0

Yhdysvaltalainen puolijohdevalmistaja Intel on julkaisemansa lehdistötiedotteen mukaan päässyt yhteistyösopimukseen Panasonicin kanssa. Sopimuksen myötä yhtiö tulee valmistamaan Panasonicin seuraavan sukupolven televisioissa, Blu-ray-soittimissa ja muissa kulutuselektroniikkalaitteissa käytettävät SoC-piirit.

Kyseiset piirit tullaan valmistamaan käyttämällä Intelin 14 nanometrin valmistustekniikkaa. Piirien suunnittelusta vastaa edelleen Panasonic, mutta valmistus jää Intelin harteille.

Panasonicin lisäksi myös viisi muuta yhtiötä on julkistanut samankaltaisen yhteistyösuunnitelman Intelin kanssa. Näihin sisältyvät Altera, Achronix Semiconductor, Tabula, Netronome ja Microsemi. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti TechPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.