LG valmistelee Windows Phone 8.1 -älypuhelimen julkaisua


0

Kuten jo aikaisemmin tänä vuonna olemme saaneet tietää, valmistelee elektroniikkavalmistaja LG Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen tuontia markkinoille. Asia paljastui Microsoftin julkistaessa listan tämän vuoden laitekumppaneistaan.

Microsoftin Program Manager on kuitenkin nyt vihjannut LinkedIn-palvelussa, että LG aikoo tuoda kuluttajamarkkinoille WP 8.1 -älypuhelimen lisäksi tuotteita Microsoftin tulevan sukupolven Threshold-koodinimellisellä Windows -käyttöjärjestelmäversiolla varustettuna.

Threshold on Microsoftin koodinimi seuraavan sukupolven Windows-käyttöjärjestelmäversiolle, jonka tarkoitus on yhteinäistää ja kaventaa Windows Phone -ja Windows -versioiden välistä eroa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.