Kategoriat
Teknologia

LG valmistelee Windows Phone 8.1 -älypuhelimen julkaisua

Kuten jo aikaisemmin tänä vuonna olemme saaneet tietää, valmistelee elektroniikkavalmistaja LG Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen tuontia markkinoille. Asia paljastui Microsoftin julkistaessa listan tämän vuoden laitekumppaneistaan.

Microsoftin Program Manager on kuitenkin nyt vihjannut LinkedIn-palvelussa, että LG aikoo tuoda kuluttajamarkkinoille WP 8.1 -älypuhelimen lisäksi tuotteita Microsoftin tulevan sukupolven Threshold-koodinimellisellä Windows -käyttöjärjestelmäversiolla varustettuna.

Threshold on Microsoftin koodinimi seuraavan sukupolven Windows-käyttöjärjestelmäversiolle, jonka tarkoitus on yhteinäistää ja kaventaa Windows Phone -ja Windows -versioiden välistä eroa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.